C’s Mollet lamenta que el  ple no aprovi una moció de rebuig a les logo-mejor-unidos-rgbconclusions de la comissió separatista

  • El portaveu de C’s constata “la falta de coherència del PSC i Podem” perquè “mentre en el Parlament voten en contra d’aquesta resolució, a l’ajuntament no donen suport a una moció que la rebutja”

Mollet, dimarts 27 de setembre del 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Mollet, Francisco Muñoz,  ha lamentat que el ple de l’ajuntament hagi rebutjat “una moció de rebuig  les conclusions de la comissió separatista aprovada pel Parlament”.

El portaveu de la formació al consistori ha senyalat que  aquesta resolució “vulnera la Constitució i l’Estatut d’Autonomia” i ha advertit que es tracta d’unes conclusions que “no compten  amb una majoria política, una majoria social ni amb el reconeixement de l’ordenament jurídic vigent actualment”.

Muñoz ha criticat “la falta de coherència del PSC i Canviem” perquè “mentre en el Parlament voten en contra d’aquesta resolució, a l’ajuntament no donen suport a una moció que la rebutja”.