El grup municipal de Ciutadans Mollet de Vallès (Cs) ha presentat al ple municipal una desena de preguntes relacionades amb la gestió municipal en diferents àmbits que “preocupen constantment els veïns com la implementació de les zones 30, l’afecció de la revaloració del cadastre en l’Impost de Béns Immobles o la creació del cens de mascotes”, expliquen.

Segons Iván Garrido, regidor portaveu de Cs Mollet, “els temes a preguntar en el ple seran amplis, des de la situació de les treballadores d’Expertus i si els pròxims mesos podran cobrar les seves nòmines, fins a temes d’infraestructures, com les obres del carrer Gaietà Vínzia, que estava previst que acabessin en aquest mes de gener, o la gestió dels mitjans de comunicació públics com Ràdio Mollet o Valls Visió”.

Finalment, el regidor de Ciutadans ha manifestat que “aquests temes no depenen de l’oposició, la seva realització depèn de la bona feina del govern municipal, que és l’administració competent”, ha indicat Iván Garrido, que ha recalcat que “el nostre grup municipal serà constant en aquests temes perquè siguin una prioritat de govern i la seva realització es duguin terme”.