L’alcaldable liberal, Xavi Munner, l’ha presentat a una carpa informativa a la Rambla Nova, rodejat de la número 3, Ester Soto, del número 4, Carlos Noble i d’afiliats i simpatitzants.

Mollet del Vallès, dissabte 6 de maig. En Marco Cano és soci de Ca n’Arimón des de fa molts anys, on porta defensant durant molt de temps una millora general del servei i de les instal·lacions esportives. Ell, junt amb altres socis del gimnàs, va iniciar fa mesos un moviment anomenat “Salvem Ca n’Arimón”, fruit del malestar dels socis amb la gestió del govern municipal.

Al nostre municipi, ha afirmat en Xavi Munner, hi ha una gran deficiència d’oferta d’instal·lacions i activitats esportives. Un exemple de la mala gestió esportiva es, per exemple, el mateix Ca n’Arimón: màquines de segona mà, l’aigua freda de la piscina, goteres, entre moltes altres deficiències. “Nosaltres volem recolzar al Marco i a tot el moviment de Salvem Ca n’Arimón per millorar les instal·lacions”.

Per la seva part, en Marco ha defensat la necessitat de canviar la gestió de Ca n’Arimón, posar màquines noves i arreglar tots els desperfectes. També, d’instal·lar al municipi parcs de Cal·listènia, la reforma de l’Skate Park i una mancomunitat de municipis per crear una ruta esportiva a Gallecs. Una altre proposta és la construcció un circuit BMX per a bicicletes.

En Marco no ha estat mai a política i ha treballat molt per la defensa de l’esport al municipi i Ciutadans, com ell explica, li ha donat l’oportunitat de portar la lluita a nivell polític, doncs ha vist la necessitat de donar un pas endavant per aconseguir les reivindicacions del socis i veïns del gimnàs i de Mollet. “Cal millorar la gestió municipal a tots els equipaments municipals i prioritzar l’esport com una necessitat més de la població, escoltant les demandes dels usuaris, reformant pavellons, obrint nous equipaments, etc.”

En aquest sentit, Ciutadans vol presentar al Marco Cano com a futur regidor d’esports a Mollet, una persona molt compromesa i firmament defensor de les reivindicacions de millora de l’oferta esportiva a Mollet.