L’Ester porta molts anys vivint a Mollet, on té tota la seva vida, coneixedora de tots els problemes del municipi i on porta treballant molts anys per millorar-lo. Està jubilada.

Ella representa perfectament els valors del nostre partit: es valenta, treballadora i mai es rendeix pel que creu que és millor per a tots. És un orgull presentar-la a la llista en una posició tant important perquè porta molts anys a la nostra agrupació.

A la presentació, primer va parlar en Xavi Munner, el nostre candidat, assegurant que a ciutadans Mollet creiem en el nostre projecte, verdaderament estarem a l’ajuntament i, si els números donen, podem ser decisius per decantar la balança del govern cap a les polítiques de Ciutadans per, per fi, poder realitzar canvis que aquest municipi necessita. “Qui crea els problemes no pot ser part de la solució i, a Mollet, portem 40 anys de govern socialista, masses anys amb problemes que no es resolen”. Per canviar-los, necessitem un canvi de sistema.

“A Mollet hi ha moltes persones de centre i moltes persones que els hi agrada el que a Ciutadans proposem i moltes més que ens han votat en anteriors eleccions i hem de ser capaços de convèncer a totes aquelles persones que aquest projecte val molt la pena.” “Ciutadans és el projecte més maco que ha existit a la política espanyola en els últims anys.”

Som un partit reformista, modern i liberal. Em comés errors, sobretot d’estratègia, però a cada municipi on hem governat han millorat molt les coses: sobretot en polítiques socials, transparència, anticorrupció i baixada d’impostos. Representem un canvi de política generacional i moderna. Volem governar des del centre, no des dels extrems.

Seguidament, va intervenir la candidata número 3, l’Ester Soto. “Estic molt il·lusionada per estar en aquest projecte en el qual crec firmament. L’Ajuntament ha deixat de costat els problemes reals dels ciutadans. No obstant, som un partit de polítiques útils i les nostres polítiques van encaminades als sectors més vulnerables de la població.” Ella va presentar algunes de les propostes enfocades a la tercera edat:

  • Creació de la regidoria anomenada 60+, dedicada a les persones grans.
  • Programa de voluntariat per ajudar a les persones grans per anar a comprar, al metge, llençar la brossa o qualsevol necessitat.
  • Eliminar la cita prèvia per acudir a l’ajuntament o altres gestions municipals per a les persones grans, doncs la barrera tecnològica dificulta molt la comunicació entre aquest sector de la població amb les institucions.
  • Implantar zones d’esbarjo i esport als parcs públics per a les persones grans, proporcionant classes gratuïtes d’exercici a l’aire lliure.
  • Transport públic gratuït per a les persones amb 60 anys o més.

També va presentar propostes més generals:

  • Convertir la zona blava en zona verda per a residents i en zona vermella per a estacionament gratuït d’horari limitat.
  • Aprofitar les parcel·les buides per habilitar-les com a aparcaments gratuïts.
  • Millorar la neteja dels carrers, adaptar voreres.
  • Millorar l’accés de la zona nord-oest (Can Borrell, Gallecs, Santa Rosa, Plana Lledó) cap al centre de la ciutat.