El que volem per Mollet

Volem un Mollet centrat en el futur. És a dir, en la joventut. Una ciutat on un jove pugui obrir un negoci amb facilitat, tant burocràtica com econòmica. Volem un Mollet on els llibres de text siguin gratuïts pels més petits i que l’inici de curs no suposi un problema per a les famílies, sinó una solució.

Volem un Mollet centrat en els comerços de barri, afavorint la seva digitalització i modernització. Un model de començ ampli, respectuós, variat, de proximitat i econòmicament viable. No volem un comerç monòton i antiquat. Per això proposem un estudi de tot el comerç municipal i incidir en aquells comerços que sobren i que manquen.

Volem un Mollet segur, on les forces de seguretat tinguin el que necessiten, lluitin contra la delinqüència, l’okupació, el tràfic de drogues i la inseguretat. Un cos de policia equipat amb tot el necessari, una policia amable amb la ciutadania i garant de la llibertat.

Volem un Mollet per viure, no per dormir. Més habitatges i més habitatges socials. Lluitar contra la pujada de preus apujant l’oferta i no posar traves pel lloguer o compra de pisos mitjançant impostos i burocràcia. Volem un Mollet amb menys impostos i més eficient. Mollet no és una ciutat dormitori! Mollet es mereix estar ben despert.

Ciutadans va néixer per dos motius especials: la lluita contra el nacionalisme i la lluita contra el que representa la vella política. Una política basada en la corrupció, la falta de transparència, el clientelisme, l’amiguisme… En definitiva, tot el que representa el bipartidisme.

A Mollet governa el mateix partit des de fa quaranta anys, una situació que impedeix una adequada salut democràtica, ja que comporta, inevitablement, clientelisme, amiguisme i favoritisme. Tot plegat, porta a la falta de transparència i a la impossibilitat de canvi i progrés respecte a la forma de fer política.

El PSC no pot presentar-se a les eleccions proposant un canvi real a la ciutat, doncs no poden solucionar els problemes que ells mateixos creen. Una ciutat que va tirant, on les coses s’arreglen amb una simple capa de pintura que impedeix veure el problema real que hi ha assota.

Un govern que impedeix que la ciutat progressi perquè no sap governar d’una altra manera, doncs porten així massa anys i no han demostrat que puguin canviar Mollet perquè sigui un municipi de referència, explotant tota la capacitat que realment tenim i que permeti viure als seus veïns en llibertat, tranquil·litat i felicitat. En tants anys, la gestió municipal destaca per la seva nefasta actuació i gestió i que ressalta, més que mai, la necessitat de canvi.

A Ciutadans estem molt vius. Per això, el dia de les eleccions municipals, el 28 de maig, hi haurà la nostra papereta per posar-hi a l’urna. Una papereta que porta compromís, progrés i canvi. És per això que demanem la confiança dels veïns i veïnes de Mollet per un partit i un projecte que porta dues legislatures intentant canviar i millorar la ciutat. El 28 de maig és l’última oportunitat per permetre a Ciutadans aportar un canvi que cap altre partir proposa. Això, de la mà d’un candidat jove, preparat, valent i amb idees renovades.